Continuïtats

Vols continuar navegant durant tot l'any?

Si ja tens uns coneixements bàsics, apunta't a les nostres continuïtats.

Sortim a navegar en grup (min. 3 pax.) amb un instructor/a dirigint l'activitat, millora la teva tècnica i descobreix noves maniobres.

Tots els cursos es realitzen en grup i tenen una durada de 18 hores.Disciplina
VELA LLEUGERA 

QUE INCLOUFuncionament

Els cursos són de 18 h distribuïdes en 6 sessions. Cada una s'estructura en una part teòrica a l'inici, on s'imparteixen els continguts que després s'aplicaran a l'aigua, i una part pràctica a l'aigua on es plantejaran diversos exercicis per posar en pràctica els continguts teòrics.


Aprendràs tècniques avançades tant de vela lleugera com embarcacions monotip i guanyaràs autonomia en diverses situacions en el medi marí, noves maniobres, spinaker i estratègies per poder navegar amb tota la confiança.

DURADA ACTIVITAT

18h
6 SESSIONS DE 3h

PREU INDIVIDUAL

160
PER PERSONA

Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.


Forma part del mar de Mataró