Empreses

Sincronitza't amb el teu equip,
reptes i jocs col·lectius per adults en un lloc únic i exclusiu a Mataró


QUE INCLOU

Hello team
Gaudiu!

Ideal per a relaxar-se i conèixer Mataró des d'un altre punt de vista, amb l'objectiu de gaudir d'un agradable passeig. Una vegada a terra, posarem a prova els vostres coneixements de mar adquirits.

Beneficis: Natura · Alliberar l'estrès · Relax


DURADA 

1,5h
D'ACTIVITAT

PREU 

30
PER PERSONA

Sailing world
Desconnecteu

Un teambuilding a través  de la vela, un esport transversal i propi de formació d'equips. En la qual tots els participants aprendran a navegar i hauran de desenvolupar naturalment les seves habilitats en un entorn nou.

Beneficis: Concentració · Treball en equip · Resolució de conflictes


DURADA 

2h
D'ACTIVITAT

PREU 

40
PER PERSONA

Sea lovers Enfortiu-vos!

La millor activitat per a divertir-se al mar de dues formes diferents: la vela lleugera i el paddle surf. Realitzareu diferents jocs i proves per equips i posareu en pràctica la comunicació, la col·laboració, la coordinació entre companys i el treball en equip.

Beneficis: Jugar en equip · Descobrir · Diversió


DURADA 

3h
D'ACTIVITAT

PREU 

60
PER PERSONA

Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire!