Bateig de Mar

Estàs pensant en iniciar-te  a la navegació o simplement voleu conèixer Mataró des del mar, durant una hora podràs gaudir d'aquest entorn de la millor manera.Triar la teva disciplina
VELA LLEUGERA · CATAMARÀ · WINDSURF · CAIAC ·
PADDLE SURF

BATEIG DE MAR
Funcionament

Sortiu a conèixer el mar de la millor manera, acompanyats per tècnics que us enseynaran les nocions bàsiques de l'embarcació a Vela.

1h
1 SESSIÓ
______________________

PREU INDIVIDUAL
40 per persona

PREU 2 O MÉS PAX.
25 per persona

EL CURS INCLOU


· Tècnics/ques titulats

· Material nàutic

· Assegurança d'accident

· Armilla de flotabilitat

FUNCIONAMENT

Sortiu a conèixer el mar de la millor manera, acompanyats per tècnics que us enseynaran les nocions bàsiques de la modalitat que preferiu.
Ja sigui passejant en caiac, buscant l’equilibri del paddlesurf, sentint el vent a la cara amb el windsurf o notant la velocitat del catamarà.

Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.
Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.

Gaudeix d'1h de material per navegar al teu aire!