Extraescolars

Cursos en època escolar de setembre a juny. Les sessions les distribuïm en 2 caps de setmana al mes. Dissabtes i diumenges de 10h a 13:30h.


Disciplina
VELA LLEUGERA

VELA LLEUGERA
Funcionament

L’objectiu d’aquestes sessions és transmetre la cultura marinera i les diferents tècniques de navegació. Ens basarem en la vela lleugera tant en embarcacions col·lectives com individuals. 28h
8 SESSIONS DE 3,5h
______________________

PREU INDIVIDUAL
210 dos mesos


vela lleugera

EL CURS INCLOU


· Tècnics/ques titulats

· Material nàutic

· Llanxes de seguretat

· Assegurança d'accident

· Ús de vestidors

· Armilla de flotabilitat

FUNCIONAMENT

Amb aquestes sessions guanyaràs autonomia en diverses situacions en el medi marí, noves maniobres, i estratègies per poder navegar amb tota la confiança. 


Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.
Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.

Continua formant-te, continua navegant

Segueix navegant classes en grup, perfecciona la teva tècnica i apren noves maniobres! 21 hores repartides en dos dissabtes al mes.