Continuïtat

Vols continuar navegant durant tot l'any?
Si ja tens uns coneixements bàsics, apunta't a les nostres continuïtats.
Sortim a navegar en grup (min. 3 pax.) amb un instructor/a dirigint l'activitat, millora la teva tècnica i descobreix noves maniobres.
Tots els cursos es realitzen en grup i tenen una durada de 18 hores.


Disciplina
VELA LLEUGERA

VELA LLEUGERA
Funcionament

Els cursos són de 18 h distribuïdes en 6 sessions. Cada una s'estructura en una part teòrica a l'inici, on s'imparteixen els continguts que després s'aplicaran a l'aigua, i una part pràctica a l'aigua on es plantejaran diversos exercicis per posar en pràctica els continguts teòrics.


Aprendràs tècniques avançades tant de vela lleugera com embarcacions monotip i guanyaràs autonomia en diverses situacions en el medi marí, noves maniobres, spinaker i estratègies per poder navegar amb tota la confiança.

18h
6 SESSIONS DE 3h
______________________

PREU INDIVIDUAL
160 per persona


EL CURS INCLOU


· Tècnics/ques titulats

· Material nàutic

· Llanxes de seguretat

· Assegurança d'accident

· Ús de vestidors

· Armilla de flotabilitat

FUNCIONAMENT

Cada curs s'estructura en una part teòrica a l'inici, on s'imparteixen els continguts que després s'aplicaran a l'aigua, i una part pràctica a l'aigua on es plantejaran diversos exercicis per posar en pràctica els continguts teòrics.
Aprendràs tècniques avançades tant de vela lleugera com embarcacions monotip i guanyaràs autonomia en diverses situacions en el medi marí, noves maniobres, spinaker i estratègies per poder navegar amb tota la confiança.

Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.
Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.

Perfecciona la teva navegació

Ens adaptem a les teves necessitats, 1 hora per perfeccionar la teva navegació amb un instructor/a al teu costat.

Forma part del mar de Mataró

T'oferim un ampli ventall de serveis i avantatges perquè practiquis amb totes les garanties el teu esport de mar preferit.